A vásárlás menete, vásárlási-, megrendelési feltételek.

Általános szerződési feltételek, üzletszabályzat

Vevőnek az minősül, aki az itt leírtakat elolvasta, megértette, elfogadta, és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

A raktáron lévő termékeket 24-72 órán belől szállítjuk az ország teljes területére!

A Vevő a webáruházon keresztül az igényelt árucikk(ek) pontos meghatározásával elküldi megrendelését cégünknek.

Az értékesítéssel kapcsolatos ügyintézés e-mail formájában, vagy telefonos egyeztetéssel történik.

Cégünk a megrendelt tételeket adott szállítási határidővel visszaigazolja ez a legtöbb tétel esetében ez mindössze 1-2 nap.

A szállítást futárcégen keresztül az ország bármely területére vállaljuk. Helyszíni átvételre is van lehetőség telephelyünkön.

Vevő rendelését a visszaigazolás alapján írásban megerősíti, ezzel elfogadja a szállítási határidőt és az általános szerződési feltételeket.

Eladó a megrendelést futárcégen keresztül teljesíti.

A szállítás költsége alapesetben a vevőt terheli. 20.000 Ft vásárlás felett a szállítási díjat cégünk magára vállalja.
A futárcég megbízottja az áru leszállításakor annak ellenértékét készpénzben beszedi.

Szállítási feltételek:

A futárcég csak olyan szállítási címre tud szállítást teljesíteni, ahol 08.00-tól 18.00-ig folyamatosan vagy a futárcéggel telefonon egyeztetett időpontban tartózkodik az áru átvételére jogosult személy.
Amennyiben további időpont egyeztetésre lenne szükség azt közvetlenül csak a szállítócégen keresztül, egyeztetés után különdíjért tudja megtenni, melynek elérhetőségeit és árait válaszlevelünkben megküldjük.
A téves vagy hibás megrendelés esetén a ki-és a visszaszállítás költsége is a megrendelőt terheli!

Szállítási határidők:

Raktáron lévő tételek esetében 1-2nap.
A munkaszüneti napok nem számítanak bele a szállítási határidőbe.

Kapcsolatfelvétel:
Tel: +36 30 584 5937
E-mail: info@ultrahangosfogkefe.eu
Munkatársaink az érkező megrendelésekre online e-mail , vagy telefonos válaszüzenettel állnak rendelkezésre minden munkanap 08:00-tól 17:00-ig.
Az ezen a napszakokon kívül érkező megrendelésekre vagy e-mail üzenetekre a legközelebbi munkanap kezdetén tudunk válaszolni.

Garancia:

A forgalmazott termékekre a rendeletnek megfelelő jótállást és szavatosságot vállaljuk (249/2004. VIII.27.) Amennyiben a vásárolt termékhez nincs külön jótállási jegy, a mellékelt számla egyben jótállási jegy is.
A jótállás kezdete a számla kibocsátási dátuma. A jótállás ideje: 10.000 Ft feletti termékeinkre 2 év A garanciális igény nem érvényesíthető: helytelen használat törés és egyéb sérülés baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra
A garanciális ügyintézés minden esetben e-mail üzenetben írásban kell bejelenteni.
A garanciális igény bejelentésének tartalmaznia kell a vásárlás időpontjában lebélyegzett jótállási jegyet és a számlát Jogos reklamáció esetén cégünk a reklamált terméket újra cseréli.
Amennyiben egyik helyszín sem felel meg postai úton címünkre feladott hibás termék elbírálás után futárszolgálattal kerül garanciális cserére, azonban ebben az esetben a szállítási költség a vevőt terhelik.
További garanciális kérdésekben a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség döntései az irányadók.

Megrendelés visszamondása:

Csak eredeti csomagolású, sértetlen terméket tudunk visszavenni.
A szállítási költség azonban a vevőt terheli.
Cégünk a megrendelt és már elindított termékek esetében nem tudja figyelembe venni a termék lemondását ilyen estekben a megrendelő a ki és a visszaszállítás költségét is köteles megtéríteni.
Ezért kérjük, figyelmesen járjanak el megrendelésük alkalmával.

Adatok védelme:

A vásárlók személyes adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és a számlázáshoz használjuk fel. Ezen adatokat cégünk semmilyen formában nem adja tovább, az adatkezelés a vonatkozó jogszabályok figyelembevételével történik (1992.évi LXIII. törvény, 1995.évi CXIX. törvény, 1998.évi VI. törvény). A megrendelői adatok felhasználása más célra csak az érintettek írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Fenntartások:

Az esetleges elírásokért adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak bármikor megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy a weboldalon látható készlet a rendelés pillanatában nem áll azonnal rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk 1 napon belül kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk. Minden jog fenntartva!