Mi a teendő implantátum beépítése után?
Az implantátum beépítése az egyik legkomolyabb fogászati beavatkozás, és mint ilyen nagyon gondos kivitelezést és utóápolást igényel.
Az egyik fő problémát a seb és környékének a tisztán tartása jelenti, hiszen az implantátum beültetésével az ínyen egy seb keletkezik. Ez a seb könnyen elfertőződhet és abban az esetben sajnos az implantátum megmaradása sem garantált.
Éppen ezért, a fogorvosok egyik rémálma az otthon nem megfelelően gondozott fogbeültetések kezelése.

Lényegében azt is mondhatjuk, hogy akár az eredeti fogait, akár a fogorvosa által beépített titán gyökerű és bármilyen koronájú fogakat viseli, ugyanolyan gondossággal kell a szájhigiéniáról gondoskodnia, fogait ugyanolyan alapossággal kell tisztán tartania.
Mi történik akkor, ha a nem igazán jó a tisztítási technikánk?
Ha a sebfertőzést el is kerüljük, akkor is potenciális veszélyt jelentenek a baktériumok által létrehozott plakkok, amelyek rárakodnak a meglévő fogakra, fognyakakra, koronára, implantátumra, szóval a nem gondosan tisztított szájüreg minden szegletére.

A gyulladást okozó baktériumok ugyanis a legpontosabban behelyezett implantátum/korona esetében is képesek plakkot, majd fogkövet képezni a fog felszínén, és különösen a fognyaknál. A baktériumok ezután az íny alá és a csontállományba hatolva gyulladásba hozzák az implantátumot körülvevő szöveteket, akár el is gyengítve az új fogak rögzítését.
És sajnos az ilyen esetekben a fogorvosok által adott garancia sem él, így a további kezelések költségei szintén a pácienst terhelik.

Miben tud segíteni Önnek a MEGASONEX ultrahangos fogkefe?
Hol is hat a MEGASONEX ultrahangos fogkefe?
Ez az eszköz nem egy mechanikai hatásokra támaszkodó fogkefe! Nem a rezgésektől és nem a súrolástól várja a hatást, hanem az ultrahang segítségével, közvetlenül kerül kapcsolatba a plakkal.
Olyan helyekre is elér, ahova eddig semmi egyébbel nem tudott bejutni. A készülék gyógyászati célú ultrahang hullámokkal (percenként 96 millió rezgés) fellazítja a fogakra, a köztük lévő résekbe, valamint a fognyak környékén megülepedő, összeállni kívánó baktériumokláncokat, plakkot, amit aztán könnyen lesöpörhet a fogairól. A készülék nem bocsát ki elektromágneses hullámokat.

Az ultrahang által fellazított, szétrázott baktériumláncokat, szennyeződéseket a fogkefefej segítségével egyszerűen le kell söpörnie a fogairól, ezután alaposan ki kell öblítenie a szájüreget.
A fogkefefej a világhírű Dupont cég által kifejlesztett, legömbölyített végű fogkefeszálakkal van ellátva!

A klinikai vizsgálatok alapján a háromperces ultrahangos kezelés után -amely a fogíny alatt is érezteti hatását- az esetleg épen maradt baktériumok legalább 12 órán át képtelenek megtapadni, egymáshoz kapcsolódni.

További előnye a forgófejes, vagy a túl intenzíven használt kézi fogkefékkel szemben, hogy a fognyak és az íny mechanikai terhelése sokkal kisebb!
Azaz a minimális súrolás miatt a fogínyvérzésre hajlamos használók is meglepve tapasztalhatják, hogy öblítéskor végre fehér marad a szájat elhagyó fogkrém maradvány.
És a fogzománcot szintén sokkal kevesebb terhelés éri.

Alaposság

Akármilyen fogkefét is használt eddig, a MEGASONEX ultrahangos fogkefe első használata után olyan érzése lesz, hogy soha nem végzett ilyen alapos fogmosást!
A fogai újra fényleni kezdenek, felületük sima és kellemes tapintású lesz akár a fogmosás órákkal után is.

Aki arra az útra lépett, hogy implantátumokkal, koronákkal, hidakkal újjá varázsolta mosolyát, nagy lépést tett, nem csak megjelenése, de általános egészsége javításában is!
Tudjuk, hogy ez rengeteg bátorságot, kitartást és kiadást követelt.

Ha már ezt a befektetést megtette, mellette aprópénz egy ultrahangos fogkefe.

Ne feledje a fogorvos is csak addig tud segíteni, amíg a székében ül. Utána minden csak Önön múlik.

Az amit most kínálunk az egy kiemelkedő eszköz, a kor legmodernebb készülékeinek egyike, amely segítségével könnyedén védheti meg beépített fogpótlásait.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!